Over EPM Holding

Actieve positie in de markt van vastgoedontwikkeling

Met de oprichting in oktober 2015 heeft de kersverse onderneming EPM Holding BV een actieve positie ingenomen in de markt van vastgoedontwikkeling in de regio Gelderland en Noord-Brabant. Centraal staan onze kernwaarden in relatie tot het pro-actief initiëren van woningbouw projecten, het voorzien van marktconforme ontwikkelingen, het daartoe realiseren van turn-key wooneenheden en het ontzorgen van de woningzoekende als eindgebruiker. Onze initiatieven zijn doorgaans gericht op seriematige nieuwbouw gesitueerd op gemeentelijke gronduitgiftes of op basis van de aankoop in eigen beheer van particuliere of commerciële inbreidingslocaties. Aanvullend behoort de herontwikkeling van bestaande objecten in dorpskernen en steden tot onze kwaliteiten.

Bent u benieuwd wat EPM voor u als opdrachtgever, woningzoekende
of belegger kan betekenen? Voelt u zich dan vrij om contact met
ons op te nemen voor het bepalen van een passende aanpak.

Wij staan voor u klaar.

Stabiele basis over kennis van bouwkunde

Gedreven door daadkrachtig ondernemerschap is oprichter David van Vianen vooruitstrevend in de ambitie om de woningmarkt te voorzien in haar behoeften door aan te sluiten op de wensen van woningzoekenden en de ontwikkelingen in duurzaamheid passend bij het heden en de toekomst. Geboren en getogen in een aannemersgezin binnen een familie van traditiegetrouwe ondernemers in bouw en ontwikkeling heeft geleid tot een stabiele basis als het gaat over kennis van bouwkunde. Dit in combinatie met een succesvolle loopbaan bestaande uit ontwikkeling en project management van multi-miljoenenprojecten binnen de jachtbouwindustrie is de bewezen succesfactor gebleken die de huidige exponentiële groei van onze onderneming mogelijk maakt.

Vader Hans van Vianen voegt als mede aandeelhouder een waardevolle inbreng hieraan toe waaronder meer dan 45 jaar diepgaande kennis en ervaring in de bouwsector als 1 van de meest vooraanstaande aannemers binnen de regio en een uitgebreid netwerk van beleggers en potentiële opdrachtgevers opgebouwd in zijn ruim 35 jaar ervaring als vastgoedbeheerder.

Ondernemen doen we samen

In samenwerking met onze betrouwbare vaste partners, gemeentelijke instanties, beleggers en opdrachtgevers zijn wij vastberaden onze horizon te verbreden en een begrip te vormen binnen de vastgoedmarkt. Synergie staat in onze samenwerkingen centraal en zal dienen in ons streven naar win-win situaties voor alle betrokken partijen en een unieke aanpak voor elk individueel project. Zaken doen met partijen die zich hier niet aan kunnen conformeren past niet binnen onze strategie.

ONZE AANPAK

INITIËREN

Dagelijks zijn we actief in het creëren van woningbouwprogramma’s. Door te denken in kansen en mogelijkheden beperken wij ons niet tot de voor de hand liggende woonbestemmingen maar werken we ook aan de meest onverwachte inbreidingslocaties. Het gaat om durven, discipline en effectief handelen. In samenwerking met de meest ervaren makelaars in de betreffende regio’s werken we aan marktonderzoeken om de behoefte van woningzoekenden glashelder in kaart te brengen. In het geval van ons positief oordeel nemen we direct het initiatief vol overgave.

ONTWIKKELEN

Samen met onze betrouwbare partners zetten we ons traject door in de ontwikkeling van het programma. Situering, woningtype en globaal ontwerp van de wooneenheden bepalen we in eigen beheer om optimaal aan te sluiten op de behoefte van de woningmarkt. We dragen verantwoording voor alle aspecten welke een rol spelen in het verlenen van de omgevingsvergunning en voorafgaand, indien noodzakelijk, de bestemmingsplan procedure. Aansluitend dragen we zorg voor de marketing en verkoop van het woningaanbod.

REALISEREN

Tijdens de verkoop fase of kort daaropvolgend zetten we de daadwerkelijke uitvoering van de woningen in werking. Wederom in samenwerkingsverband met enkele vaste partners. De regie houden we volledig in eigen beheer vanaf de start van de bouwwerkzaamheden tot aan de sleuteloverdracht van de individuele woningen. Voor individuele wensen van de eindgebruikers onderhouden we gedurende het gehele proces de communicatielijnen om hier optimaal naar te acteren. Na de sleuteloverdracht verzorgt onze onderaannemer de garantieperiode.

WONEN

Drie belangrijke factoren die invloed hebben op de vitaliteit en stabiliteit van ons allen als mens zijn ‘relaties’, ‘werken’ en ‘wonen’. We zijn ons er volledig van bewust dat deze factoren allen sterk aanwezig zijn in onze dagelijkse werkzaamheden, zowel voor de eindgebruiker als voor onszelf en alle overige betrokken partijen. Harmonie in de driehoeksverhouding van deze aspecten is van essentieel belang voor een optimaal proces en een resultaat naar ieders tevredenheid. Ten alle tijden zullen wij ons inzetten om hierin te voorzien.

Neem Contact op

contact
+31 (0)6 20 90 59 75
d.vanvianen@epm-holding.nl
Uilecotenweg 10-G
5324 JT, Ammerzoden
Uw bericht is door ons ontvangen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Oeps. Er lijkt iet smis te zijn gegaan. Probeer het later nog eens.