8 LEVENSLOOPBESTENDIGE WONINGEN DIJKZICHT-ZUID TE ZUILICHEM

VERKOOPPRIJS: VANAF €271.500,- V.O.N.

Energiezuinige nul-trede woningen

De introductie van deze efficient ontworpen nul-trede woningen is een aanwinst voor de woningzoekenden in Zuilichem en omringende kernen.In de volksmond beter bekend als ‘levensloop bestendige woningen’. Met de kanttekening echter dat middels de uitbreidingsmogelijkheden deze woningen effectief kunnen worden getransformeerd tot ruime gezinswoning met 2 slaapkamers en een badkamer op de eerste verdieping. Hierdoor lenen de woningen zich voor meerdere doelgroepen.

Naast het gasloos ontwerp is er aanvullende aandacht besteed met betrekking tot ontwerp en installatie technische keuzes om een hogere duurzaamheid te bereiken dan vandaag de dag wordt vereist. Dit merkt u aan uw maandelijkse energierekening. We kunnen met recht stellen dat deze woningen vanuit meerdere perspectieven toekomst bestendig zijn.

KENMERKEN

• Energielabel A
• Zeer energiezuinig
• Alle levensbehoeften op de begane grond
• Gasloos
• Mogelijkheid voor 2 slaapkamers en badkamer 1e verdieping
• Ruime uitbreidingsmogelijkheden
• Parkeren op eigen terrein
• Stijlvolle uitstraling

Bouwnummers en kavelkaart

Begane grond basis

Begane grond opties

Eerste verdieping basis

Eerste verdieping opties

Wilt u meer weten?

Naar verwachting zijn de voorbereidende werkzaamheden eind december getroffen om in januari 2019 over te gaan tot verkoop van de woningen. De verkoop zal worden gerealiseerd op basis van de wachtlijst met woningzoekenden beheert door de gemeente Zaltbommel. Alvorens de verkoop start zult u als geregistreerd woningzoekende worden voorzien van een inschrijfformulier waarin u uw woningvoorkeur(en) binnen het project kunt aangeven. De toedeling wordt vervolgens door de gemeente bekend gemaakt waarna u definitief een beslissing kunt nemen. Voorafgaand aan de start van de verkoop organiseren wij een informatie avond in samenwerking met Hofstede Makelaardij en de gemeente waarin de nodige informatie over het project en de woningen met u wordt gedeeld en eveneens de inschrijfformulieren worden verspreid.

Indien u geïnteresseerd bent in een woning of u meer wilt weten kunt u contact opnemen met de makelaar. Laat daar uw gegevens achter zodat wij u kunnen berichten over de informatie avond zodra de datum bekend is. Voor geïnteresseerden is het van belang dat u geregistreerd staat bij de gemeente Zaltbommel als woningzoekende. Geregistreerde woningzoekenden krijgen voorrang op niet-geregistreerde woningzoekenden. Registreren kan door middel van onderstaande knop:

HOFSTEDE MAKELAARDIJ ZALTBOMMEL

• Marion Blom
• Hofstede Makelaardij Zaltbommel
  Gamerschestraat 49
  5301 AR Zaltbommel

• 0418 - 54 01 11
• zaltbommel@hofstedemakelaardij.nl
• www.hofstedemakelaardij.nl


Er is een informatie bijeenkomst gepland ten behoeve
van de verkoop van de woningen. Tijdens deze
bijeenkomst bespreken we met u het ontwerp van de
woningen, uw individuele wensen en kunt u zich
inschrijven voor de aankoop van een woning.

Datum:
Zaterdag 19 Januari 2019

Tijd:
10.30 – 12.30 uur

Locatie:
Hofstede Makelaardij Zaltbommel
Gamerschestraat 49
5301 AR, Zaltbommel

Neem contact op

Contact
+31 6 20 90 59 75
d.vanvianen@epm-holding.nl
Uilencotenweg 10G
5324 JT, Ammerzoden
Uw bericht is door ons ontvangen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Oeps. Er lijkt iet smis te zijn gegaan. Probeer het later nog eens.